PROOF Adviseurs

PROOF Adviseurs is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in samenwerking op maatschappelijke opgaven. Wij adviseren, faciliteren, begeleiden, ondersteunen en doen onderzoek bij samenwerkingsvraagstukken vanuit de maatschappelijke opgave.

Onze adviseurs helpen opdrachtgevers onder meer bij het nemen van weloverwogen beslissingen, het uitdenken van de passende governance en het uitvoeren van onafhankelijk (evaluatie)onderzoek.

Naast onze specialisatie in het thema samenwerking houden we ons bezig met actuele maatschappelijke opgaven binnen het sociaal domein, de arbeidsmarkt, het onderwijs en de economie. Daarnaast richten we ons ook op vraagstukken binnen het fysieke domein, zoals duurzaamheid en energie en het beheer van natuur en water. Dit doen wij voor opdrachtgevers als ministeries, lokale overheden, triple helix partners, sociaal ondernemers en tal van andere partijen in het publieke domein.

PROOF Adviseurs zijn denkers en doeners. We weten van aanpakken en nemen de tijd voor doordenken. We zijn strategen met oog voor de implementatie en uitvoerders met een helikopterview. Wij geloven in wederzijds vertrouwen tussen partijen, redelijkheid en billijkheid, daad bij het woord en een integrale benadering. Onze adviseurs hebben uiteenlopende specialismen en diverse achtergronden, waardoor er vanuit verschillende expertises naar een onderwerp gekeken wordt.

Wil jij weten wat de adviespraktijk jou kan bieden? Dan zien we je graag op 20 mei!

Deelnemende organisaties