Meteen naar de inhoud

PlanMen

Wie zijn wij? 

Jij wilt graag het verschil maken. Zorgen voor daadwerkelijke impact binnen organisaties en de maatschappij.  Iets dat je vanaf dag één bij PlanMen doet. Wie wij zijn? Dat bepaal jij. 

PlanMen omarmt ieders unieke kwaliteiten. En dat bepaalt wie wij zijn. Daarom horen we graag wat jou drijft en wat jij belangrijk vindt. Graag laten we jou kennismaken met wie wij als club samen zijn. 

Wat we doen? 

PlanMen is een adviesbureau gespecialiseerd in workforce management. Meer dan 100 consultants en specialisten helpen klanten bij intelligente inzet van personeel. Met jouw hulp werken organisaties efficiënter, kwalitatiever en zijn medewerkers tevredener. Zo zorgen we samen voor bijvoorbeeld betere zorg, spreiding van vluchtelingen en kortere wachttijden bij servicedesks en in pretparken. Je herkent vast wel de logo’s waar we o.a. voor werken. 

Samen. Succes. Beleven. 

Binnen PlanMen ben je onderdeel van een succesvolle organisatie. En dat voel je. Niet voor niets zijn “Samen. Succes. Beleven.” onze kernwaarden. PlanMen zet als inspirator de norm met o.a. het jaarlijkse WFM Congres en de uitreiking van de WFM Awards. Daarnaast zijn erkend als Great Place to Work

Het PlanMen Young Talent Program 

Het Young Talent Program is een traineeship voor HBO-ers en WO-ers die consultant willen worden. Het traineeship start met een oriëntatie op ons werkveld en onze verschillende marktteams (Overheid, Zorg en Klantcontact). Vervolgens ga je een jaar lang in de markt van jouw keuze aan de slag bij verschillende organisaties en in verschillende rollen zodat je kunt ontdekken wat bij jou past. Je persoonlijke coach bekijkt samen met jou welk ontwikkelpad je wil bewandelen en helpt je om je doelen te behalen.  
Naast je werk bij aansprekende klanten volg je met je medetrainees een intensief ontwikkelprogramma. Elke week treffen jullie elkaar om ervaringen uit te wisselen en te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het traineeship duurt anderhalf jaar. Daarna krijg je een functie als consultant aangeboden. 

Wat kan je vanuit ons verwachten? 

Het traineeship programma 

Binnen het traineeship kun je het volgende verwachten: 
– Een hecht team die met én van elkaar leren door intervisie.
– Leuke activiteiten met het Young Talent team (o.a. padellen, bootje varen en borrelen).
– Een persoonlijk leiderschapsprogramma van 3 x drie dagen ‘in het bos’ met een toptrainer.
– Kennis- en vaardigheidstrainingen.
– Samen met de andere trainees zoeken naar oplossingen voor de klantvraagstukken.
– Je krijgt een rol in interne projecten zodat je ook ons eigen bedrijf goed leert kennen. 

Een uitstekende PlanMen basis… 

Naast het traineeship programma krijg je wat je van een moderne werkgever mag verwachten, zoals…
– Prima salaris;
– Leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
– Telefoon en laptop;
– Pensioensregeling;
– Een werkomgeving waar fouten mogen worden gemaakt.

Het wordt echter nog leuker met
– Winstdeling;
– Persoonlijk leiderschapsprogramma;
– Ultramodern hoofdkantoor op spectaculaire locatie;
– Veel team- en organisatie uitjes.

De sollicitatieprocedure  

De nieuwe lichting zal starten per 1 september 2022! Wij snappen dat het afronden van je studie en/of je vakantieplannen, een sollicitatieperiode in de weg kunnen zitten. Wij hebben daarom het sollicitatieproces opgedeeld in twee rondes waardoor jij kan zelf kiezen welke ronde jou het beste uit komt!

Het process ziet er als volgt uit: 

CV insturen à online kennismaking à assessment à 2de kennismakingsgesprek op kantoor à aanbieding.

De twee rondes zien er als volgt uit: 

– Solliciteer je vóór zondag 3 juni? Dan vinden je gesprekken in de eerste weken van juli plaats en weet je uiterlijk 22 juli waar je aan toe bent.

– Solliciteer je ná 3 juni (uiterlijk 3 augustus)? Dan vinden je gesprekken in de eerste weken van augustus plaats en weet je uiterlijk 19 augustus waar je aan toe bent.

Komen nou beide rondes niet uit voor je? Stuur mij (Eva Hazes) een appje (06-82464336) en dan zoeken we samen naar een aangepast moment!  

Contactgegevens 


De juiste links:
 
Traineeship: https://www.planmen.com/werken-bij-planmen/vacature-trainee/ 
Inhousedag: https://www.planmen.com/events/inhousedag-traineeship/ 

Deelnemende organisaties