Meteen naar de inhoud

Certus Groep

Certus Groep

Als organisatieadviesbureau vertaalt Certus Groep de strategische visie en uitdagingen van publieke organisaties naar mensgerichte oplossingen. Hiermee helpt Certus Groep professionals binnen het publieke domein optimaal te presteren. Dit doen wij door continu samen met onze overheidspartners diensten te organiseren gericht op actuele uitdagingen van publieke organisaties.

Onze dienstverlening omvat persoonsbemiddeling, opleidingen, arbeidsmobiliteit, coaching en organisatieadvies. Hierin benutten we de potentie van young professionals met ons traineeprogramma waar je een (groei)functie bekleedt afgestemd op jouw interessegebied. Met De Lerende Ambtenaar bieden we overheidsspecialisten een digitale leeromgeving waarin kennisontwikkeling door landelijke verbinding van overheidsprofessionals centraal staat. Hierin wordt naast zelforganiserend leren, functie- en organisatieoverstijgend leren gestimuleerd.

Over de organisatie
Wij zijn een organisatieadviesbureau waar samenwerken, verantwoordelijkheid en plezier in het werk centraal staan. Certus Groep hecht veel waarde aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. We zijn opgericht in 2015 en bestaan uit een groep toegewijde mensen die in het bezit zijn van de meest uiteenlopende kwaliteiten. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam (2015), Amsterdam (2018) en onze nieuwe vestiging in Eindhoven adviseren, verbinden en trainen we mensen binnen het publieke domein. Samen werken wij aan de maatschappelijke uitdagingen van de overheid. Samen werken wij aan de toekomst. ons team zijn wij per direct op zoek naar een
enthousiaste recruiter met een passie voor de overheid en HR.

Het aanbod
Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving in het Witte Huis in Rotterdam, het levendige Amsterdam Zuidoost of in onze nieuwe vestiging in Eindhoven. Naast de nadruk op persoonlijke ontwikkeling leggen we ook de nadruk op de ontwikkeling van het team. Zo eindigen we de week met een borrel, zijn er uitstapjes naar het buitenland en worden er vele gezellige activiteiten met het hele team ondernomen. Een motivatiebrief behoort tot de sollicitatieprocedure. Voor inlichtingen verzoeken we je contact per e-mail op te nemen met Amber Brouwer via amberbrouwer@certusgroep.nl.

Op de hoogte blijven over onze nieuwste ontwikkelingen? Volg onze LinkedIn pagina.

 

Deelnemende organisaties